Login: 

Katalaluan: 

 

Belum daftar? Daftar sekarang

Lupa katalaluan

 

Inginkan Hasil Sesuatu Dari Handfon Anda?
Penat setiap hari ke kedai telefon untuk topup? Mahukah anda mulakan sendiri perniagaan topup dimana-mana saja hanya melalui sms atau web?

Kini anda berpeluang bersama kami untuk menjadi agen topup dengan modal yang sangat kecil, tak perlu sewa kedai, upah pekerja, bil elektrik, lesen dan sebagainya..

Pakej Agen Prepaid
Dengan 3 pakej pilihan serendah RM15 seumur hidup anda sudah mampu menjual topup kepada rakan, keluarga dan atau sesiapa sahaja.

Members Get Members
Anda juga berpeluang menjana pendapatan 5 angka dengan perkenalkan rakan anda kepada kami dan kami berikan komisyen sehingga 7 level. Rujuk plan pemasaran kami

   

Kenapa susah payah pergi ke kedai telefon semata-mata untuk topup prepaid anda? Kini anda boleh topup prepaid anda atau orang lain dengan hanya menggunakan sms

Kini anda menjadi agen topup bergerak dalam komuniti anda.

Peluang jana pendapatan lumayan RM158,250 dengan memperkenalkan 3 rakan anda.

Mahu mencuba berniaga topup secara sambilan atau sepenuh masa? Kami sediakan kemudahan untuk anda dengan modal serendah RM25 anda sudah boleh menjual topup kepada rakan-rakan, keluarga atau kegunaan sendiri.

Kini anda tidak perlu lagi keluar ke kedai handphone semata-mata untuk membeli topup. Segalanya hanya melalui handphone anda dimana-mana sahaja pada bila-bila masa..

Kami menyediakan 9 pakej agen topup eload mengikut kemampuan anda. Dengan margin keuntungan yang tinggi dan terus ke tangan anda.

Pakej CELCOM MAXIS DIGI UMOBILE
Manager (MG) 5.0 % 3.4 % 2.3 % 4.5 %
Assistant Manager (AM) 4.75 % 3.3 % 2.2 % 4.25 %
Master (M) 4.5 % 3.2 % 2.1 % 4.0 %
Dealer (D) 4.25 % 3.10 % 2.0 % 3.75 %
Agent (A) 4.0 % 3.0 % 1.9 % 3.5 %
Retail (R) 3.75 % 2.9 % 1.8 % 3.25 %
First Retail (FR) 3.5 % 2.8 % 1.7 % 3.0 %
Second Retail (SR) 3.25 % 2.7 % 1.6 % 2.75 %
Third Retail (TR) 3.0 % 2.5 % 1.5 % 2.5 %

Anda juga berpeluang menerima bonus lumayan dengan memperkenalkan servis kami kepada rakan anda yang lain. Dengan memperkenalkan 3 orang sahaja dan 3 orang rakan anda perkenalkan juga kepada 3 orang rakan sehingga level 7, anda layak terima bonus lumayan diatas. Klik disini untuk lihat plan pemasaran kami.

Ada Lagi.. 

Percuma SMS Blaster / SMS Bulk dengan 50 kredit percuma..

Anda akan diberi akaun SMS Blaster secara percuma dan sehingga 100 kredit sms percuma. SMS Blaster hanya akan diberikan kepada pakej Master dan keatas sahaja. Kegunaan SMS Blaster ini ialah:

 1. Boleh menghantar beribu sms hanya dengan 1 klik sahaja

 2. Hantarkan ucapan, promosi, info kepada pelanggan anda atau rakan anda pada bila-bila masa

 3. Kadar sms yang rendah dari 7 sen per sms

 4. Tiada caj bulanan atau tahunan

 5. Boleh hantar MMS, Business Card, sms reminder, campaign dsb

 6. Boleh save contact number ke phonebook mengikut group. Boleh hantar sms mengikut group

 7. Grab hp no. Mengekstrak ayat yang anda copy dari mana-mana sumber dan paste dan sistemakan tapis dan ambil no telefon dan boleh terus hantar sms atau masuk ke phonebook.

 8. SMS Inbox. Sms yang di reply oleh penerima sms. Juga Missed Call inbox. Senarai no yang call dan anda boleh setkan auto responder bila penerima membuat panggilan ke nombor server sms

 9. Ada sistem API untuk kegunaan web developer. Misalnya ahli baru daftar di web, terus dapat sms.

Kredit sms percuma hanya untuk tempoh terhad sahaja. Berikut adalah kredit sms yang diberi percuma:

 • Pakej Master: 15 kredit percuma

 • Pakej Assistant Manager: 25 kredit percuma

 • Pakej Manager: 50 kredit percuma

Potensi Besar, Berpanjangan dan Sampai Bila-Bila Masa?

Tidak kira siapa anda, tidak kira perniagaan apa anda sertai, tak kira apa pekerjaan anda, yang pasti anda dan orang sekeliling anda memerlukan talian telefon bimbit. 90% pengguna telefon bimbit adalah prepaid. Purata mereka akan topup kredit 1 minggu sekali. Dimana biasa mereka topup? pastinya di kedai topup.

Adakah Perniagaan Kedai Topup Alami Kerugian?

Kedai topup yang banyak di sekeliling anda tidak pernah rugi walau untung kecil, sewa kedai mahal, upah pekerja, persaingan, namum mereka tetap jalankan perniagaan kerana POTENSI BESAR dalam bidang telekomunikasi

Kenapa Anda Tidak Buka Kedai Topup?

Bagaimana jika anda juga buka kedai topup? pastimya ramai mengeluh kerana modal besar untuk sewa kedai, upah pekerja, modal pusingan dan sebagainya. Bagaimana kalau kami tunjukkan jalan dengan hanya bermodalkan yuran pendaftaran RM15 anda sudah boleh jalankan perniagaan topup bergerak.

Jadilah Kedai Topup Bergerak, 24 jam Sehari, 7 Hari Seminggu

Kelebihan menjadi agen topup bergerak ialah:-

 • Tidak perlu sewa kedai, upah pekerja, bil elektrik, modal pusingan yang besar dan sebagainya
   
 • Tidak perlu anda berhenti kerja semata-mata untuk jalankan perniagaan topup
   
 • Boleh dijalankan dimana saja tak kira anda sedang bekerja, sedang hadiri kelas kuliah, sedang bermesyuarat, sedang makan. Asalkan anda boleh menggunakan sms itu sudah memadai
   
 • Modal pusingan yang sangat kecil dan margin yang tinggi sehingga 4.5%. Minima untuk tambah modal hanya RM50 sahaja. Pelajar sekolah juga mampu
   
 • Semakin lama anda dalam bidang ini, semakin luas pasaran anda. Pastinya anda memberi kemudahan kepada orang sekeliling anda dan mereka akan perkenalkan rakan-rakan mereka untuk topup dengan anda. Jangan malu, jika anda malu, anda tidak layak untuk digelar peniaga
   
 • Perkenalkan perniagaan kami kepada rakan-rakan anda dan kami berikan anda komisyen lumayan sehingga 7 level
   
 • Jika anda tidak mahu menjual, boleh juga untuk kegunaan diri sendiri. Bermula hari ini, anda akan menikmati harga topup yang lebih murah dari anda beli di kedai.


Bagaimana proses eload berlaku?

Semasa proses no 3, akaun modal anda tidak ditolak RM10 tetapi hanya akan ditolak RM9.65 sahaja. Jadi, keuntungan terus ke tangan anda.

 

   

Affiliate

Jadilah affiliate kami secara percuma dan dapatkan komisyen 20%

Admin Support:
Call / SMS
010-7780 007
11am - 11pm

Support ticket

LIHAT STATUS TIKET

Ticket ID:

 

 

 

Home  |  About UsHubungi Kami  |   Produk & Pakej  |  Marketing Plan  |  Daftar  |  FAQ  | Syarat & Terma

 

Copyright 2012 ©. AgenPrepaid.com All rights reserved.
Website Monitoring